الاثنين، 1 فبراير 2016
الأحد، 31 يناير 2016
خدادية من عمايل إيديا
هااااااااااااي عليكم
شوفوا بقي كان عندي دبدوب اتقطع واتبهدل خالص هو صحيح غالي عليا بس منظره بقي مش حلو أبدا
شوفوا شكله قبل التعديل كان عامل ازاي
انا بقي طلعت كل الفايبر الي فيه
وعملت منه بوك صغير وزوقته بالاسترس والورود
والفايبر بقي عملت منه خدادية
جبت مفرشين حطيتهم علي بعض وقفلتهم بالمكنة وسبت ناحية مفتوحة وحشيتهم بالفايبر اللي كان جوه الدبدوب وقفلت بعد كده عليهم بالمكنة برضو
ولزقت عليها استرس ايه رأيكم ........يارب تعجبكم
شوفوا بقي كان عندي دبدوب اتقطع واتبهدل خالص هو صحيح غالي عليا بس منظره بقي مش حلو أبدا
شوفوا شكله قبل التعديل كان عامل ازاي
انا بقي طلعت كل الفايبر الي فيه
وعملت منه بوك صغير وزوقته بالاسترس والورود
والفايبر بقي عملت منه خدادية
جبت مفرشين حطيتهم علي بعض وقفلتهم بالمكنة وسبت ناحية مفتوحة وحشيتهم بالفايبر اللي كان جوه الدبدوب وقفلت بعد كده عليهم بالمكنة برضو
ولزقت عليها استرس ايه رأيكم ........يارب تعجبكم
زبادي بيتي
مساء الخير علي كل زوار ماما رهيبة
عملت انهارده زبادي بيتي نضيف وجميل وسهل وكمان وفر عليا كتيييييييير
انا استخدمت حوالي كيلو لبن هما بالظبط عشر كوبايات مج بإيد تمام وكمان استخدمت زبادي نسله المبستر لان مكنش عندي زبادي بلدي بصراحه
غليت اللبن وسبته لحد مابقي دافي يعني لا هو بارد ولا سخن دافي بس
وجبت 2 كوب زبادي نستله وقلبتهم بالمعلقه فطبق لحد ماطريوا خالص
ضفت الزبادي علي اللبن وقلبت كويس جدا
سميت بالله وصبيت اللبن المضاف له الزبادي صبيته فاكواب وكنت مشغله الفرن الكهربا وموطياها علي درجة حراره 150 فرن كهربا يا جماعه يعني هاديه وكمان مش نار
حطيت الكوبايات في صينية عادية ودخلتهم جوه الفرن الدافيه انتي ممكن تدفي فرن البوتاجاز وتحطيهم فيها بس علشان الشتا هتبرد بسرعه وهتضطري تطلعيهم وتدفيها تاني وتدخليهم تاني
فانا قلت استخدم الفرن الكهربا علشان حرارتها وهي واطيه كانها دافيه بس وفعلا عدي حوالي 4 ساعات ووالله طلعت زبادي ماشاء الله عليه دخلته التلاجه وطلع زي العسل زي اللي بنشتريه بالظبط واتقل كمان وبالهنا والشفا مين عايزة كوباية
عملت انهارده زبادي بيتي نضيف وجميل وسهل وكمان وفر عليا كتيييييييير
انا استخدمت حوالي كيلو لبن هما بالظبط عشر كوبايات مج بإيد تمام وكمان استخدمت زبادي نسله المبستر لان مكنش عندي زبادي بلدي بصراحه
غليت اللبن وسبته لحد مابقي دافي يعني لا هو بارد ولا سخن دافي بس
وجبت 2 كوب زبادي نستله وقلبتهم بالمعلقه فطبق لحد ماطريوا خالص
ضفت الزبادي علي اللبن وقلبت كويس جدا
سميت بالله وصبيت اللبن المضاف له الزبادي صبيته فاكواب وكنت مشغله الفرن الكهربا وموطياها علي درجة حراره 150 فرن كهربا يا جماعه يعني هاديه وكمان مش نار
حطيت الكوبايات في صينية عادية ودخلتهم جوه الفرن الدافيه انتي ممكن تدفي فرن البوتاجاز وتحطيهم فيها بس علشان الشتا هتبرد بسرعه وهتضطري تطلعيهم وتدفيها تاني وتدخليهم تاني
فانا قلت استخدم الفرن الكهربا علشان حرارتها وهي واطيه كانها دافيه بس وفعلا عدي حوالي 4 ساعات ووالله طلعت زبادي ماشاء الله عليه دخلته التلاجه وطلع زي العسل زي اللي بنشتريه بالظبط واتقل كمان وبالهنا والشفا مين عايزة كوباية
الاشتراك في:
الرسائل (Atom)
أجهزة غريبة للمطبخ
يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...
-
ليس لديك المال الكافي لبدء مشروع وتريد زيادة دخلك؟ ليس لديك حرفة خاصة بك ولا المهارة الكاملة لبدء مشروع ما؟ هناك العديد من المشروعا...
-
ليس لديك المال الكافي لبدء مشروع وتريد زيادة دخلك؟ ليس لديك حرفة خاصة بك ولا المهارة الكاملة لبدء مشروع ما؟ هناك العديد من المشروعات...
-
صباح الخير عليكم انهارده كان فطارنا مفتله اللي هي دي للي مش عارفها بتغلي مايه زي المكرونة بالظبط وأول ماتتغلي نزلي شوية مفتله...