الأحد، 31 يناير 2016

طريقة عمل الأرز للمبتدئين

لكل بنت أمورة  ولكل عروسة متجوزة جديد ولسة بتتعلم الطبخ بصي يا ستي هتجيبي الرز وتبدأي تحمريه فالحلة لحد مالونه يبقي احمر






 تزودي عليه شوية رز كمان وتقلبي من تحت لفوق علشان لونهم يبقي ابيض




وبكده يبقي عندك رز احمر وابيض بعدها زودي الشوربة او المية وضيفي الملح حسب الرغبة وكمان مكعب مرق دجاج بيضيف طعم جميل





واصبري لحد مايغلي ووطي عليه النار وغطيه وسيبيه يستوي براحته ولو احتاج ميه زودي بسيط وبالهنا والشفا قدميه


هناك تعليق واحد:

K.A يقول...

حلوين والله شوية الرز بس عاوزين طبق كده وشوية سلطة ولا كلتوهم كلهم ؟

الكوسه بالبشاميل

الكوسه بالبشاميل... المقادير نص كيلو كوسه... بصلتين...اقل من نص كيلو لحمه مفرومه... ٣ طماطم.. ٢ فلفل حار اختياري ملح وبهارات الطريقه......