لكل بنت أمورة ولكل عروسة متجوزة جديد ولسة بتتعلم الطبخ بصي
يا ستي هتجيبي الرز وتبدأي تحمريه فالحلة لحد مالونه يبقي احمر
وبكده يبقي عندك رز احمر وابيض بعدها
زودي الشوربة او المية وضيفي الملح حسب الرغبة وكمان مكعب مرق دجاج بيضيف طعم جميل
واصبري لحد مايغلي ووطي عليه النار
وغطيه وسيبيه يستوي براحته ولو احتاج ميه زودي بسيط وبالهنا والشفا قدميه
هناك تعليق واحد:
حلوين والله شوية الرز بس عاوزين طبق كده وشوية سلطة ولا كلتوهم كلهم ؟
إرسال تعليق