المكونات:
800 جرام دقيق خبز
200 جرام دقيق سمولينا
ملعقة صغيرة ملح طعام
خميرة جافه
ملعقة سكر
650 ملي لتر مياه دافئة
الطريقة:
لعمل الصوص: توم ريحان 400 جرام من الطماطم المعلبة ملح فلفل اسود
طريقة العجن :
تقوم بتنظيف سطح الرخامه وتضع الدقيق وتعمل حفرة داخله وتضع بها خليط المياه الدافئة مع السكر مع الخميره
تبدأ في لم الدقيق الي الداخل
تقوم بالعجن حتي تتكون معك كرة عجين متماسكه
تفردها وتقسمها الي اجزاء وتضعها داخل صينية خبز وتجهز
الصوص والتوبينج سواء اكان جبنة او مشروم او لحمة معصجة او طماطم وفلفل وزيتون
وتدخل الفرن وتقدم