الثلاثاء، 13 سبتمبر 2016

بامية فى الخلاط

بامية فى الخلاط 


الطريقة 


بعد ما تغلى الشوربا نضيف معلقة صغيرة توم مفروم 



نقطع البامية شرايح ونضعها فى الشوربا 


ونسيبها تغلى دقيقتين 


نحط البامية فى الخلاط  


و نضربها لمدة دقيقتين  


و نحطها فى الحلة تانى 


و نسبها تغلى شوية 


و نحط معلقة كبيرة سمن ومعلقة كبيرة توم  


نحمر التوم


و نضيفة على البامية 


و بالهنا والشفا 

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...