المكونات :
بسبوسه
كوب زبادي
كوب لبن حليب
بيكنج بودر
ملعٌقتين سمنه
الطريقه:
تسخن الفرن
تخلط جميع المكونات ويضاف الزبيب
تجهز الصينية وتدهن بالسمن والدقيق
يصب الخليط وتدخل الفرن الكهربا علي درجة حرارة 350 تحت وفوق ولو فرن بوتاجاز درجة حرارة 200 تحت فقط وبعد التسوية تشغل الشوايه فوق لتحمير الوجه
يجهز الشربات اثناء تسوية البسبوسة في الفرن
توضع علي النار 2 كوب سكر و2 كوب مياه مع فانيليا وعصير نصف ليمونه بدون تقليب ترفع علي النار
عندما تغلي تصب علي البسبوسة وهي ساخنة
ملحوظة: يجب ان تكون البسبوسة ساخنه والشربات ساخن
وتقدم وبالهنا والشفا
بسبوسه
كوب زبادي
كوب لبن حليب
بيكنج بودر
ملعٌقتين سمنه
الطريقه:
تسخن الفرن
تخلط جميع المكونات ويضاف الزبيب
تجهز الصينية وتدهن بالسمن والدقيق
يصب الخليط وتدخل الفرن الكهربا علي درجة حرارة 350 تحت وفوق ولو فرن بوتاجاز درجة حرارة 200 تحت فقط وبعد التسوية تشغل الشوايه فوق لتحمير الوجه
يجهز الشربات اثناء تسوية البسبوسة في الفرن
توضع علي النار 2 كوب سكر و2 كوب مياه مع فانيليا وعصير نصف ليمونه بدون تقليب ترفع علي النار
عندما تغلي تصب علي البسبوسة وهي ساخنة
ملحوظة: يجب ان تكون البسبوسة ساخنه والشربات ساخن
وتقدم وبالهنا والشفا