الجمعة، 1 أبريل 2016

كنافة سادة

صنية الكنافة السريعة . 

 المكونات :-    1/2 كيلو كنافة - 1 كوب سمن . 


 نحضر بولا ونضع الكنافة و نفطعها بأدينا .
ونضيف كوب السمن .ونفركها مع بعض .


ندهن الصنية سمن ونفرد فيها الكنافة ونساويها ونضغط عليه كويس .


وندخلها الفرن على 180 درجة . 
وعند تحمير الوجة نرفع بسكينة من تحت نشوف التحمير .
لو لسة بيضة نطفى من فوق ونسيبها شوية .
و أول ما تطلع مباشرة نسقيها شربات سخن . 



ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...