الاثنين، 11 أبريل 2016

الكبده الاسكندراني مع مكرونه اسباجتي


المكونات :


للمكرونة: طماطم - بصل - مكرونه - مياه مغليه للسلق

للكبده : شرايح كبده  -  توم - بصل - فلفل اخضر ملح وتوابل


الطريقه :

تغلي الميه وتوضع بها المكرونه مع قليل من الملح

تسلق ألدنتي اي نصف سلق  وتصفي من المياه ولا تغسل 

لعمل الصلصه : نفرم بصله وتحمر علي النار مع قليل من الزيت ويضاف عصير الطماطم وتترك لتستوي 



تضاف الصلصه للمكرونه 




لعمل الكبده :

تقطع البصل قطع صغيره مع التوم وتحمر علي النار ويضاف لها شرايح الكبده وشلاايح الفلفل الاخضر

نحمر مع التقليب المستمر حتي تمام السوا

تقدم مع بطاطس محمره وسلطة طحينه 

لعمل سلطة الطحينة : نضرب في الخلاط الطحينه مع الملح والشطه والليمون وفص توك

وتقدم بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...