الخميس، 21 أبريل 2016

كبدة عالجريل

طريقة عمل الكبدة عالجريل : 


المكونات : 
نص كيلو كبدة مقطع  شرايح سميكة . 
لمونة - توم - فلفل أخضر - ملح - كمون  . 
الطريقة : 
تتبل الكبدة بالمكونات كلها من الليل وتغطى فى الثلاجة . 


نحضر الجريل أو طاسة تيفال و نحط شوية زيت صغيرين . 
و نسخنة  كويس و نفرد الشرايح جنب بعض وتشوح من الجنبين . 
ويوضع الفلفل لاعطاء الطعم وللتجميل . 

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...