السبت، 30 أبريل 2016

البامية المدقوقة


الطريقة : 


نحط معلقة توم على النار مع معلقة سمن كبيرة   . 



ونحمر التوم  .


 وبعدين نحط علية كوب عصير طماطم


 ونسيبة لحد ما تغلى شوية 


ونضيف علية الشوربا ونسيبها تغلى


وبعديها نضيف البامية الناشفة المطحونة .


ونسيبها تغلى شوية . و القوام يكون كويس لاخفيف ولا تقيل . 

ملحوظة : البامية المدقوقة دى قطعناها شرايح وهية خضرا و سبناها تنشف وبعدين طحنها فى المطحنة بس لفة أو لفتين عشان متكونش زى الدقيق .
ونحفظها فى كيس فى التلاجة عشان ماتسوسش . 

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...