الطريقة :
نحط معلقة توم على النار مع معلقة سمن كبيرة .
ونحمر التوم .
وبعدين نحط علية كوب عصير طماطم
ونسيبة لحد ما تغلى شوية
ونضيف علية الشوربا ونسيبها تغلى
وبعديها نضيف البامية الناشفة المطحونة .
ونسيبها تغلى شوية . و القوام يكون كويس لاخفيف ولا تقيل .
ملحوظة : البامية المدقوقة دى قطعناها شرايح وهية خضرا و سبناها تنشف وبعدين طحنها فى المطحنة بس لفة أو لفتين عشان متكونش زى الدقيق .
ونحفظها فى كيس فى التلاجة عشان ماتسوسش .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق