الأربعاء، 20 أبريل 2016

طريقة عمل المكرونه باللحمه

هناك طرق عديده لعمل المكرونه وتتعدد وتختلف من بلد لبلد وسنقدم هنا طريقه بسيطه وسريعه لعمل المكرونه 

المكونات :

مكرونه

لحمه مفرومه

بصله مفرومه 

فلفل اخضر مفروم

سمنه للتحمير    ملح وفلفل وبهارات 

الطريقه:

تسلق المكرونه 

تحمر البصله المفرومه مع الفلفل في السمنه 



يضاف اللحم المفروم ويحمر

يضاف قليل من الماء ومكعب مرق والملح والفلفل والبهارات وتغطي حتي تمام السوا

لعمل البشاميل نحتاج الي 

دقيق    لبن   بيض   سمنه

يجهز البشاميل عن طريق تحمير الدقيق ةاضافة اللبن مع التقليب المستر 





تجهز الصينية وتدهن سمنه مع رشة دقيق

تخلط المكرونه باللحمه المعصجه وتصب في الصينيه ويصب فوقها البشاميل مع اضافة بيضة مخفوقه للوجه


تدخل الرن لمدة 20 دقيه او حتي يحمر الوجه بالهنااااااااااا




ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...