الأحد، 17 أبريل 2016

طاجن الكبد والقوانص


المقادير: 
نص كيلو كبد و قوانص - ثوم - بصلة مفرومة - فلفل أخضر - 
طماطم - ملح - كزبرة- كمون - فلفل أسود - زيت . 
الطريقة : 


 تشوح البصلة على النار و يضاف اليها الثوم . 


ثم يضاف الكبد و القوانص و  البهارات والملح و الفلفل .


ونشوحها حتى يحمر المكونات . 
ثم نضيف ااطماطم فى الأخر لأنها فيها مية  و عليها نص كوب مية . 
ونغطيها على نار هادية لحد ما تستوى . 







ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...