المكونات:
قطع بط
بصله
طماطم
ورق لورا حبهان مستكه وتوابل
دقيق
فتات خبز
ملح وفلفل وكسبره ناشفه
الطريقه:
تقطع البطه وتسلق في ماء مغلي ويضاف اليها البوكيه جارنييه ( بصلة - طماطمايه - ورق لورا - حبهان مستكه - ملح وفلفل وكسبره)
تجهز الدقيق مع التوابل والملح والفلفل والكسبره الناشفه ويضاف اليه فتات خبز
تقلب قطع البط في التتبيلة
تقلي في زيت ساخن وتقدم
قطع بط
بصله
طماطم
ورق لورا حبهان مستكه وتوابل
دقيق
فتات خبز
ملح وفلفل وكسبره ناشفه
الطريقه:
تقطع البطه وتسلق في ماء مغلي ويضاف اليها البوكيه جارنييه ( بصلة - طماطمايه - ورق لورا - حبهان مستكه - ملح وفلفل وكسبره)
تجهز الدقيق مع التوابل والملح والفلفل والكسبره الناشفه ويضاف اليه فتات خبز
تقلب قطع البط في التتبيلة
تقلي في زيت ساخن وتقدم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق