انهارده جيبالكم غدوة اتفضلوا معايا
اول حاجه قطعت بصله وحمرتها مع قرن فلفل وشوية خضره عالنار وضفتلها الرز وحمرته شوية وضفت عليه ميه وورق لورا وسبته يستوي نص سوا علشان احشي بيه الفرخه
حشيت الفرخه بعد كده وربطها بصراحه مقدرتش عليها فربطها
فحلة الرز بتاع الحشو غليت ميه ومعاها البوكيه جارنيه جزره وبصله وطماطمايه وورق لورا وحبهان وملح وفلفل ومرقة دجاج
ونزلت الفرخة
لما استوت اخدت شوية شوربة وحطيت فيها كيس البامية اللي متلجاها ومخزناها فالبيت من فتره وطريقة تخزينها سهلة جدا يدوب بتاخد غلوة او اقل وبعدين تكيسيها وعالفريزر طبعا بعد ماتكوني غسلتيها وقطعتيها قطع متوسطه
نزلت بها فحلة فيها شوية شوربه وسبتها تغلي وبعد كده اما بالمفراك او بالخلاط بس خلي بالك الخلاط متضربيش كتير يعني دوسي وافصلي وارجعي شغلي وافصلي بسرعه 3 مرات وخلاص علي كده علشان متبوظش منك
وكنت مفصصه التوم ودقيته ومع سمنه حمرته ونزلت بالطشه دي عالبامية
اخدت الفرخة فصينية ودهنتها حتة سمن وزيت وحمرتها وممكن تدهنيها زيت مع صلصة وتدخليها الفرن
وبالف هنا وشفا
اول حاجه قطعت بصله وحمرتها مع قرن فلفل وشوية خضره عالنار وضفتلها الرز وحمرته شوية وضفت عليه ميه وورق لورا وسبته يستوي نص سوا علشان احشي بيه الفرخه
حشيت الفرخه بعد كده وربطها بصراحه مقدرتش عليها فربطها
فحلة الرز بتاع الحشو غليت ميه ومعاها البوكيه جارنيه جزره وبصله وطماطمايه وورق لورا وحبهان وملح وفلفل ومرقة دجاج
ونزلت الفرخة
لما استوت اخدت شوية شوربة وحطيت فيها كيس البامية اللي متلجاها ومخزناها فالبيت من فتره وطريقة تخزينها سهلة جدا يدوب بتاخد غلوة او اقل وبعدين تكيسيها وعالفريزر طبعا بعد ماتكوني غسلتيها وقطعتيها قطع متوسطه
نزلت بها فحلة فيها شوية شوربه وسبتها تغلي وبعد كده اما بالمفراك او بالخلاط بس خلي بالك الخلاط متضربيش كتير يعني دوسي وافصلي وارجعي شغلي وافصلي بسرعه 3 مرات وخلاص علي كده علشان متبوظش منك
وكنت مفصصه التوم ودقيته ومع سمنه حمرته ونزلت بالطشه دي عالبامية
اخدت الفرخة فصينية ودهنتها حتة سمن وزيت وحمرتها وممكن تدهنيها زيت مع صلصة وتدخليها الفرن
وبالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق