الاثنين، 8 فبراير 2016

بامية وشوربة وفرخة محشية من مطبخي بالصور

انهارده جيبالكم غدوة اتفضلوا معايا 

اول حاجه قطعت بصله وحمرتها مع قرن فلفل وشوية خضره عالنار وضفتلها الرز وحمرته شوية وضفت عليه ميه وورق لورا وسبته يستوي نص سوا علشان احشي بيه الفرخه 





حشيت الفرخه بعد كده وربطها بصراحه مقدرتش عليها فربطها

فحلة الرز بتاع الحشو غليت ميه ومعاها البوكيه جارنيه جزره وبصله وطماطمايه وورق لورا وحبهان وملح وفلفل ومرقة دجاج

ونزلت الفرخة



لما استوت اخدت شوية شوربة وحطيت فيها كيس البامية اللي متلجاها ومخزناها فالبيت من فتره وطريقة تخزينها سهلة جدا يدوب بتاخد غلوة او اقل وبعدين تكيسيها وعالفريزر طبعا بعد ماتكوني غسلتيها وقطعتيها قطع متوسطه



نزلت بها فحلة فيها شوية شوربه وسبتها تغلي وبعد كده اما بالمفراك او بالخلاط بس خلي بالك الخلاط متضربيش كتير يعني دوسي وافصلي وارجعي شغلي وافصلي بسرعه 3 مرات وخلاص علي كده علشان متبوظش منك 

وكنت مفصصه التوم ودقيته ومع سمنه حمرته ونزلت بالطشه دي عالبامية




اخدت الفرخة فصينية ودهنتها حتة سمن وزيت وحمرتها وممكن تدهنيها زيت مع صلصة وتدخليها الفرن 



وبالف هنا وشفا 

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...