الأحد، 14 فبراير 2016

سمك بلدي ورز وتقلية من مطبخي بالصور

ازيكم يا جماعه 

انهارده جيبالكم شوية سمك بلدي صغير جميل ولذيذ جدا اتفضلوا معانا





اغسلي السمك بعد فتحه وتنضيفه كويس جدا بالخل والميه والملح والليمون

حضري الدقيق وضيفي عليه الكسبره والفلفل والملح بالكون والشطه


جهزي التوم ودقيه وتبلي بيه السمك مع ليمون وسيبيه عبال ماتعملي التقلية والرز الابيض او بالخلطه براحتك

فحلة قطعي بصله مع بصله أخري وحتة فلفل حار مع سنة زيت وسنة سمن وحمريهم وانزلي عليهم بعصير الطماطم وسيبيهم يتسبكوا

فحلة تانية حمري الرز وضيفي عليه المية المغليه والملح وحتة مرقة دجاج ووطي النار زي ماقلنا قبل كده فطريقة عمل الارز للمبتدئين



تبلي الدقيق زي ماقلنا وحطي السمك واحده واحده في الدقيق 


اقلي السمك ولما يحمر كويس من الناحيتين طلعيه ورشي عيه ليمون 




وقدميه مع التقليه او نزليه جواها فصينية وجمبهم الرز الابيض وسلطة خضرا وليمووووون وبالف هنا وشفا


ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...