المكونات
كيلو فلفل
نص كيلو رز او اكتر حسب حجم الفلفل
طماطم وبصل
خضرة شبت وبقدونس وكسبرة
ملح وفلفل اسود وبهارات وكون وشطه
سمنه وزيت
مكعب مرق دجاج
زي ما بدأنا قبل كده يا جماعه فمحشي الكرنب بعمل التقلية
قطعنا البصل وحمرناه فشوية زيت وسمنه
ونزلنا عليه بعصير الطماطم وسبناها تتسبك مع مكعب مرقة دجاج وملح وفلفل وتوابل
لما تستوي ضيفي الرز بعد ماترفعيها من عالنار
وقطعي الخضرة وضيفيها
قطعي راس الفلفل من فوق
ابدأي احشي
رصيه فالحلة
ضيفي شوية ميه تغطي الفلفل ومعاها حتة مرقة دجاج لحد ماتغلي الميه وبعدين وطي عليه خااالص
لما يشرب ميته ويستوي اطفي عليه وقدميه وبالهنا والشفا
تعالوا نشوف الشرح بالصور
كيلو فلفل
نص كيلو رز او اكتر حسب حجم الفلفل
طماطم وبصل
خضرة شبت وبقدونس وكسبرة
ملح وفلفل اسود وبهارات وكون وشطه
سمنه وزيت
مكعب مرق دجاج
زي ما بدأنا قبل كده يا جماعه فمحشي الكرنب بعمل التقلية
قطعنا البصل وحمرناه فشوية زيت وسمنه
ونزلنا عليه بعصير الطماطم وسبناها تتسبك مع مكعب مرقة دجاج وملح وفلفل وتوابل
لما تستوي ضيفي الرز بعد ماترفعيها من عالنار
وقطعي الخضرة وضيفيها
قطعي راس الفلفل من فوق
ابدأي احشي
رصيه فالحلة
ضيفي شوية ميه تغطي الفلفل ومعاها حتة مرقة دجاج لحد ماتغلي الميه وبعدين وطي عليه خااالص
لما يشرب ميته ويستوي اطفي عليه وقدميه وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق