الأربعاء، 11 مايو 2016

أرز بالفراخ و الكارى




المقادير : 
2 كوب أرز  - فراخ  - توابل ( ملح - شطة - كزبرة - كارى - فلفل أسود ) 



 نتبل الفراخ المقطعة بالبصل المبشور و نحط الزيت ونشوح الفراخ . 


نضيف عليهم التوابل كلها . 


نقلب التوابل شوية عالنار . 


نضيف الرز المغسول عليهم . 


نقلب شوية بشوية . 


نضيف المية لحد ما يتغطى الرز . 


أول ما تغلى المية نقلب الرز  و نغطية . 


ولو احتاج مية نزود شوية لحد ما يستوى الرز . 


نجيب بولة أو طبق مدور ونحط الرز ونضغط علية 
ونحط علية طبق التقديم و نقلبة . 
وبالهنا و الشفا 

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...