الأربعاء، 4 مايو 2016

طريقة عمل العصاج



المقادير : 
2  بصلة  كبيرة - 1 معلقة كبيرة سمن - زيت -
1/2 كيلو لحمة مفرومة - 2 طماطم مبشورة - 
ملح - فلفل أسود - بهارات لحمة .


نحط السمن والزيت عالنار وعليهم البصل المبشور
 ونقلب شوية  لحد ما يتدبل البصل.



نحط علية اللحمة المفرومة ونهرسها بالمعلقة الخشب كويس عشان تكون مفلفلة . 



ونضيف الملح والفلفل والبهارات . 
ونقلب باستمرار عشان ماتمسكش فى الطاسة وتتحرق . 


ونضيف الطماطم ونقلب شوية  شوية لحد ما الطماطم تستوى مع اللحمة . 


ممكن نحفظها فى علبة للأستخدام فى أى وقت . 

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...