المقادير
1 كوب زيت - 1 كوب سكر ناعم - 1/2 كوب لبن -1/ 2 كوب كاكاو خام
2 بيضة - 1/2 و 1 كوب دقيق - 1 معلقة صغيرة بيكنج بودر
فانليا - رشة ملح
نضرب فى الخلاط
اللبن والسكر و الزيت و الكاكاو
نضع نصف الخليط فى كوب
والنصف الأخر نضيف الية البيض والفانليا ونضرب بالمضرب السلك
ثم نضيف الدقيق والبيكنج بودر و نضرب مرة اخرى
حتى يتجانس الخليط جيدا
نضعة فى صنية الخليط فى الفرن على 180 درجة - 20 دقيقة
وبعد ما تخرج من الفرن
نقطعها بأى شكل نحبة
ونرش علية كوب الخليط الأول
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق