السبت، 14 مايو 2016

الدجاج المسخن




أكلة رووووووووعة . 
جربوهاااااااااااااا. 


نقطع الفرخة  على أربعة و نغسلها كويس بالملح و شوية خل . 
نخلى الفرخة من كل العضم كويس و نشطفها . 


 نحضر طبقة فية معلقتين صلصة 
و ملح وفلفل و نص معلقة كارى و نص لمونة . 
ونخلطهم كويس مع بعض . 


ونحطهم على الفراخ و نتبلها كويس . 


 و نحضر الفراخ المتبلة بالصلصة
و 2 حبة  طماطم  و 2 حبة فلفل أخضر و 2 حبة بصل متوسطة . 
مقطعين شرايح و ممكن تزودى حسب الرغبة . 


نسخن الطاسة كويس مع 2 معلقة زيت . 




ولما تسخن نحط الفراخ . 

 

و نسيبها لحد ما تتشوى و نقلبها الناحية التانية . 


لحد ماتخلص الفرخة . نرصها فى صنية . 


و فنفس الطاسة نحط البصل والفلفل الأخضر . 


و نقلبهم  شوية . 


لحد ما يدبلو . 


نحط الطماطم فى الأخر و نقلب شوية . 


ونحط كل المكونات فوق الفراخ  المشوية . 
ونقدمها . أو نحشيها فى العيش . 
و لو عايزينها ناشفة ندخلها الفرن 5 دقايق 
مش أكتر . . . . 
و بالهنا والشفا 





ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...