طاجن المسقعة باللحمة المفرومة
المقادير:
بطاطس شرايح - باذنجان شرايح - طماطم شرايح -
لحمة معصجة - جبنة مدزاريلا
طريقة التحضير :
تشوح شرايح البطاطس فى الزيت .
وتشوح شرايح الباذنجان فى الزيت .
نرص طبقة من شرايح البطاطس .
و فوقها طبقة من شرايح الباذنجان .
وفوقها طبقة من شرايح الطماطم .
و نرص فوقها العصاج .
وطبقة أخرى من البطاطس .
و طبقة من الطماطم .
وطبقة من الباذنجان .
ونعمل صلصة ( 2 معلقة صلصة و معلقة زيت)
نشوحهم عالنار ونرشهم من فوق .
ونحط شرايح فلفل أخضر .
ونرش الجبنة المدزريلا .
وندخلها الفرن فى درجة حرارة متوسطة .
وبالهنا والشفا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق