الأربعاء، 8 يونيو 2016

مسقعة بالحمة المفرومة

طاجن المسقعة باللحمة المفرومة 




 المقادير: 
بطاطس شرايح - باذنجان شرايح - طماطم شرايح -
 لحمة معصجة - جبنة مدزاريلا

 طريقة التحضير : 
تشوح شرايح البطاطس فى الزيت . 


وتشوح شرايح الباذنجان فى الزيت . 


نرص طبقة من شرايح البطاطس . 


 و فوقها طبقة من شرايح الباذنجان . 


وفوقها طبقة من شرايح الطماطم . 


 و نرص فوقها العصاج . 


وطبقة أخرى من البطاطس .


و طبقة من الطماطم . 


 وطبقة من الباذنجان . 


 ونعمل صلصة ( 2 معلقة صلصة و معلقة زيت)
 نشوحهم عالنار ونرشهم من فوق . 


ونحط شرايح فلفل أخضر . 


 ونرش الجبنة المدزريلا .


وندخلها الفرن فى درجة حرارة متوسطة . 
وبالهنا والشفا .

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...