السبت، 26 مارس 2016

أرز السمك




المقادير:     أ رز - بصلة - توابل سمك - ملح - مرقة  - زيت  . 


نضع الزيت على النار ثم البصلة . 


نحمر البصلة بلون دهبى . 


 نضيف المرقة والملح والتوابل .


 نضيف الرز بعد غسلة . 


 وتقلب الرز كويس . 


 نضيف المية ونغطى بيها الرز خالص . و نسيبها تغلى . وبعدين نهدى  النار خالص ونغطية . 
لحد ما تستوى . 



ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...