كنتاكى
بصو بقي اكيد كلنا
بنموت في فراخ كنتاكي وعملناها بس مطلعتش زيهم بردو وبنقعد نسلقها وبعدين نحطها في
الخلطة بس مش ديه الطريقة بصو بقي عرفنا الطريقة من برنامج الطبخ علي قناه ten ) ) .
المقادبر:
فرخة مقطعة - 20
كيس مرقة فورية -2 معلقة كبيرة شطة – 1
كوب ماء – 1 كيلو دقيق – 1 معلقة بيكنج بودر
الطريقة :
هتجيبي بقي الفرخة وتحطي عليها عشر اكياس مرقة
فورية ومعلقتين شطة وكوباية مية وتسيبيها
في التلاجة لتاني يوم ده اهم حاجة لازم تبات ومش بنحط عليها ولا ملح ولا بهارات
ولا ايه حاجة خااااالص .
نجيب كيلو دقيق ونحط علية العشر اكياس التانين
مرقة فورية ومعلقة بكبودر ونحط الفرخ فيها زي البانية .
وتجيبي حلة غويطة وتحطي
زيت غزير اوووي وتطلعي الفراخ من الدقيق تسقطيها بسرعة في بوله فيها مية ساقعة
اوووي وتطلعيها من المية بسرعة احنا بس عايزين الدقيق مبلول عشان لما نحط عليه
طبقة كمان يمسك كويس وبعد كدة تحطيها في الدقيق تاني وتحطيها في الزيت بس يكون سخن
اووي ومتعليش النار اوووي تبقي متوسطة هتاخد عشر دقايق علي النار وهتستوي وتبقي
توحفة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق