الأربعاء، 23 مارس 2016

طريقة عمل اللانكشاير




المكونات :

نصف كزب زبده
كوب سكر بودره
2 بيضة كبير او 3 بيضة صغير
فانيليا
بيكنج بودر
4 كوب دقيق

الطريقة:
تسحن الفرن علي درجة حرارة 180 ( لو فرن كهربائي يفضل تكون الحرارة اعلي 250 تقريبا )

تضرب الزبده بالمضرب الكهربائي حتي تصبح كريمي


يضاف السكر وتضرب مرة اخري

يضاف البيض والفانيليا والبيكنج باودر وتخفق حتي تتجانس كل المكونات




يضاف الدقيق بالتدريج مع التقليب بالملعقة حتي تتكون كرة عجين




تشكل العجين علي شكل كرات صغيرة وترص في صاج علي ورق زبده او صاج مدهون بقليل من الزبده 




تدخل الفرن مدة 25 دقيقة او حسب الفرن حتي تمام السوا


للزينة : مربي وفورماسيل


توضع المربي علي الناحية الملساء من اللنكشاير وتلصق بواحدة اخري وتوضع جوانبها في الفورماسيل وتقدم 




ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...