الأربعاء، 23 مارس 2016

طريقة الكوردن بلو

طريقة  الكوردن بلو 



نتبل الفراخ  - ملح و فلفل و بصل وتوم بودر وبابريكا 


نفرد  قطعة الفراخ و نفرد الجبنة و نقسم السوسيس نصين ثم نص اتنين ونضيفة . 


ونلف الفراخ كويس من غير خلة ولا اى حاجة .


 ونحطها فى الدقيق  وعلية شوية ملح . 


وبعدين فى البيض المضروب كويس .


وبعدين فى البقسمات علية ملح وبابريكا وفلفل و اغلفها كويس .


و أسيبها ترتاح شوية فى التلاجة . لمدة 10 دقايق أو أكتر . 

وتسخنى الزيت عالنار وترصى فية وتوطى عشان يستوى براحتة و تقلبى . 

وبالهنا والشفا 

ليست هناك تعليقات:

أجهزة غريبة للمطبخ

 يمكنك تجهيز مطبخك بالأجهزة المختلفة التي تساعدك على إتمام المهام المختلفة المتعلقة بالطبخ وتجهيز الطعام والشراب, فتستخدم غالبية السيدات الخ...